0554 892 42 13 – FOÇA OTO ÇEKİCİ HİZMETİ

0554 892 42 13 – FOÇA OTO ÇEKİCİ HİZMETİ

Foça oto çekici hizmeti ile İzmir’in güvenilir yol yardım firmaları içerisinde bulunan firmamız, sizlere her zaman kaliteli ve uygun fiyatlar ile hizmet sunuyor. Zaman sınırlaması olmadan 7/24 yaşamış olduğunuz sıkıntılı durumdan sizleri kurtarmak için, bulunduğunuz yere ulaşarak sizlere, oto çekici hizmeti veriyoruz. Deneyimli ve işinde profesyonel olan ekip arkadaşlarımız, öncelikle sizlerin can güvenliğini düşünüyorlar.

Kaza yapmış olan araçlarınız içerisinden sizlere güvenli şekilde çıkarttıktan sonra, aracınızı da güvenli bir yere çekiyorlar. Eğer sağlık ile ilgili bir ihtiyacınız varsa, sizleri en yakın hastaneye ulaştırıyorlar. Foça’nın en sağlam ve güvenilir yol yardım firması olarak müşterilerimize, hiç bir zaman can güvenliğinden ödün vermeyerek hizmet sunmaktayız. Aynı zamanda aracınıza gelebilecek maddi zararları ise, oto çekici hizmeti vererek ortadan kaldırıyoruz.

Foça Oto Çekici

Foça oto çekici firmamız uzun zamandır, İzmir’in Foça ilçesinde güvenli şekilde yol yardım hizmeti vermektedir. Sadece oto çekici değil, aynı zamanda yol yardım ile ilgili tüm hizmetleri firmamızdan alabilirsiniz.

Firmamızın araç sahiplerine sunduğu hizmetlerden bazıları ise şunlardır.

l Seyir esnasında kaza yapmış olan araçlarınızı, yol ortasından kaldırıyoruz.

l Bozulmuş olan araçlarınızı, en yakın teknik servise götürüyoruz.

l Hava koşulları neden ile arıza yapmış olan araçlarınızı, kar ve sel ortasından kurtarıyoruz.

l Kilitlenmiş ve açılmayan araçlarınıza ise, oto anahtar hizmeti veriyoruz.

l Uçuruma bariyerlerden yuvarlanmış araçlarınızı, oto vinç hizmeti vererek bulundukları yerdin hızlı şekilde çıkartıyoruz.

Bunların dışında araç sahiplerine yol yardım ile ilgili tüm hizmetleri güvenli şekilde firma olarak sunuyoruz. Tüm hizmetlerimiz ise sizlere, uygun fiyatlar ve ödeme seçenekleri ile firmamız tarafından sunuluyor. Siz de bizlerle iletişime geçerek, istediğiniz kaliteli yol yardım ve çekici hizmetini alabilirsiniz.

Foça Oto Kurtarma

Foça oto kurtarma firmamız tüm araç sahiplerine, hızlı şekilde yol yardım hizmeti sunan firmadır. İster küçük isterseniz de büyük araçlar ile yolda kalın, araç ayırt etmeden bulunduğunuz yere gelerek, sizlere oto kurtarma hizmeti veriyoruz. Artık aracınız ile yolda kaldığınız da ne yapacağınızı düşünmenize gerek yok. Çünkü Foça bölgesinde bir telefon uzaklıkta sizlere, uygun fiyatlar ile hizmet vermeyi bekliyoruz.