0554 892 42 13 – Menemen oto çekici hizmeti

0554 892 42 13 – Menemen oto çekici hizmeti

Menemen oto çekici hizmeti veren firmamız, uzun zamandır araç sahiplerine İzmir’in Menemen bölgesinde merkezi konumda hizmet sunmaktadır. 7/24 ve zaman sınırlaması olmadan firmamız ile irtibat sağlayarak, arzu ettiğiniz oto çekici ve farklı yol yardım hizmetlerini alabilirsiniz. Kurumsal şirket vasfı ile müşterilerimize, güvenilir ve uygun fiyatlar ile oto çekici hizmeti vermekteyiz.

Hızlı ve acil oto çekici hizmetine ihtiyaç duyan araç sahipleri, müşteri temsilcimiz ile bizlere kolaylıkla ulaşabilirler. Bizleri aradığınız dakikadan itibaren bulunduğunuz yere, en geç bir saat içerisinde ulaşarak sizlere yol yardım hizmeti sunuyoruz. Sizin de Menemen bölgesinde oto çekici hizmetine ihtiyacınız olursa, bizlere istediğiniz adresler üzerinden ulaşabilirsiniz.

Menemen Oto Çekici

Menemen oto çekici firması olarak müşterilerimize, geniş çaplı hizmet sunuyoruz. Hizmetlerimiz arasında oto çekici dışında, farklı yol yardım hizmetleri de mevcuttur.

Bunlardan bazıları ise şunlardır.

l Kilitli ve açılmayan araçları bulunduğunuz yere gelerek açıyor ve yeni otomobil anahtarınızı sizlere teslim ediyoruz.

l Tekeri patlamış veya aküsü arıza yapmış olan araçlarınızı, trafiği rahatlatmak ve kazaya karışması için güvenli yere çekiyoruz.

l Kötü hava koşullarının vermiş olduğu sıkıntılardan dolayı aracınızın başına gelen kaza durumunda, aracınızı olduğu yerden alarak en yakın araç teknik servisine yönlendiriyoruz.

l Oto vinç ve kurtarma hizmetlerimiz ile de tüm araç sahiplerine, uygun fiyatlar ile yol yardım hizmeti sunuyoruz.

Siz de firmamız ile iletişime geçerek, güvenli şekilde ve en uygun fiyatlar ile oto çekici hizmeti alabilirsiniz.

Menemen Oto Kurtarma

Menemen oto kurtarma kaza gibi durumlarda araç sahiplerinin oldukları yerlere kısa süre içerisinde ulaşan ve kendilerine acil şekilde yol yardım hizmeti veren firmadır. İzmir’in Menemen ilçesinin en güvenilir ve tanıdık yol yardım firmaları içerisinde yer almaktayız. Firma olarak araç ayırt etmeden, küçük veya büyük araçlarınızı olduğunuz yerden çıkartarak, sizinle beraber aracınızın da güvenliğini sağlıyoruz.

Sağlık kuruluşuna ihtiyacınız varsa, sizlere en yakın bir hastaneye ulaştırıyoruz. Eğer kaza gibi durumlarda aracınız da yangın gibi durumlar meydana gelirse, hemen olaya müdahale ediyoruz. Siz de Menemen oto kurtarma ve tüm yol yardım hizmetlerimizden faydalanmak isterseniz, bizlerle whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.