0554 892 42 13 – ŞAKRAN OTO ÇEKİCİ HİZMETİ

0554 892 42 13 – ŞAKRAN OTO ÇEKİCİ HİZMETİ

Şakran oto çekici hizmeti küçük ve büyük araç demeden sizlere yol yardım hizmeti sunan ve bölgede oldukça tanınan kurumsal firmadır. Firmamızın önemli bir özelliği ise, oto çekici hizmetini garanti kapsamı içerisinde veriyor olmasıdır. Şakran bölgesinin en güvenilir oto çekici hizmeti veren firması olarak, araç sahiplerinin kullanmış oldukları otomobilleri, hızlı şekilde bulundukları yerden çekiyoruz.

İster köy yollarında çamura saplanmış olan traktörleri, isterseniz de bariyerlerden yuvarlanmış ve suya düşmüş olan araçlarınızı vinç yardımı ile kaldırıyor ve güvenli yere taşıyoruz. Hizmette sınır tanımayan ve kaliteden ödün vermeyen Şakran oto çekici firmamız, uygun fiyat politikasına sahiptir. Deneyimli ekibimiz ile sizlere, profesyonel şekilde hizmet sunuyoruz.

Şakran Oto Çekici

Şakran oto çekici acil yol yardım hizmeti arayan araç sahiplerinin, imdadına kısa süre içerisinde yetişen ve oldukça güvenilir olan firmadır. İzmir ve çevresine her türlü çekici ve yol yardım hizmeti sunuyor. Firmamızın farklı bölgelere de oto çekici hizmeti vermesi, işimizi ne kadar önemsediğimizi ve araç sahiplerine önem verdiğimizi gösteriyor. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kendilerine uygun fiyatlar ile hizmet sunuyoruz.

Hizmetlerimizden bazıları şunlardır.

l Seyir esnasında trafikte bozulmuş ve arıza yapmış olan araçlarınızı, oldukları yerden hızlı şekilde güvenli bölgeye çekiyoruz.

l Gideceğiniz yere geç kalmamanız için, sizlere araç tahsis ediyoruz.

l Trafikte kazaya karışmış olan araçlarınızı da, önce sizin can güvenliğinizi önemseyerek, bulundukları yerden çekiyoruz.

l Hava şartlarının kötü olduğu durumlarda, lastik patlaması ve başka bir arıza durumlarda da, firma olarak bulunduğunuz yere gelerek, ihtiyacınız olan hizmeti sizlere sunuyoruz.

Bunların dışında kilitli olan araçlarınızı açıyor ve sizlere yeni oto anahtarı veriyoruz. Aynı zamanda oto vinç ile uçurumdan yuvarlanmış veya bulunduğu yerden çıkmayı bekleyen araçlarınızı da, güvenli şekilde çıkartıyoruz.

 

Şakran Oto Kurtarma

Şakran oto kurtarma son teknolojiye sahip ekipmanlar ve işinde profesyonel olan çalışma arkadaşları ile İzmir’in Şakran bölgesinin, en güvenilir ve uygun fiyatlara sahip firmasıdır. Civar bölge dışında da araç sahiplerinin bulunduğu yere üşenmeden giderek, ihtiyaç duydukları oto kurtarma ve yol yardım gibi hizmetleri kendilerine veriyoruz. Bu bağlamda vermiş olduğumuz uygun fiyatlı kaliteli oto kurtarma hizmeti ile, araç sahiplerinin memnun olmasını sağlıyoruz.