0554 892 42 13 – YENİFOÇA OTO ÇEKİCİ HİZMETİ

0554 892 42 13 – YENİFOÇA OTO ÇEKİCİ HİZMETİ

Yenifoça oto çekici hizmeti veren firmamız, yolda kalmış olan tüm araç sahiplerine acil olarak ulaşmaktadır. Her zaman can güvenliğini ön planda tutarak, araç sahiplerinin seyir esnasında yaşamış oldukları sıkıntıları hızlı şekilde çözmektedir. Bölgede hızlı araç çekici olarak tanınan firmamız, uygun fiyatlara sahiptir. Firma olarak geniş bir yelpaze de araç sahiplerine hizmet sunuyoruz.

Sade oto çekici değil, aynı zamanda oto vinç ve kurtarma gibi hizmetleri de uygun fiyatlar ile sizlere sunuyoruz. Firmamızın oto çekici hizmeti verirken kullanmış olduğu ekipmanlar, son teknoloji ile üretilmiş olan ve oldukça kaliteli araçlardır. Bu yüzden araçlarınızı olduğu yerden güvenli şekilde kaldırmaktayız. Oto çekici hizmeti konusunda firmamız çalışanları ise, oldukça tecrübeli kişilerdir.

Yenifoça Oto Çekici

Yenifoça oto çekici İzmir’in Yenifoça ilçesinin en güvenilir ve meşhur olan firmaları içerisinde yer almaktadır. Hızlı ve acil oto çekici hizmetine ihtiyaç duyan araç sahipleri, firmamız ile kolay şekilde iletişim kurarak istedikleri hizmeti alabilirler.

Bizlere şu iletişim adresleri üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

l Kurumsal şirket olarak hizmet veren firmamıza, direkt sabit telefonlarımız üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

l Müşteri temsilcimizin whatsapp numarası da sizlere, 7/24 olarak hizmet sunuyor.

l Aynı zamanda bizlere sosyal medya adreslerimiz üzerinden de kolaylıkla ulaşabilir ve vermiş olduğumuz hizmetlerin referanslarını görebilirsiniz.

Uygun fiyat politikası ile kaliteli yol yardım ve oto çekici hizmetini birleştiren firmamız, her zaman araç sahiplerine in iyi hizmeti sunmaktadır. Siz de bizlerle iletişime geçerek, hızlı bir şekilde oto çekici hizmeti alın.

Yenifoça Oto Kurtarma

Yenifoça oto kurtarma firması olarak özellikle, kötü hava koşulları altında seyir eden araç sahiplerinin imdadına yetişiyoruz. Karlı yollarda araç kullanmak zorunda olan ve çalışan araç sahipleri, yolda kaldıkları durumda bizlerle iletişim kurabilir ve istedikleri oto kurtarma hizmetini alabilirler.

Kaza gibi durumlarda da bulunmuş olduğunuz yere hızlı şekilde gelerek, aracınızı yol ortasından kaldırarak, en güvenli bölgeye taşıyoruz. Müşteri memnuniyeti odaklı oto kurtarma ve yol yardım hizmetleri sunan firmamız, aynı zamanda kilitli ve açılmayan araçları da kısa süre içerisinde açarak, araç sahiplerinin mağduriyetlerini ortadan kaldırıyoruz.