0554 892 42 13 – BAĞARASI OTO ÇEKİCİ HİZMETİ

0554 892 42 13 – BAĞARASI OTO ÇEKİCİ HİZMETİ

Bağarası oto çekici hizmeti veren ve sektörde lider konumda bulunan firmamız, her zaman araç sahiplerinin can güvenliğini ön planda tutmaktadır. Firma olarak yolda kalmış olan araç sahiplerine kısa süre içerisinde ulaşıp, kendilerine en hızlı şekilde oto çekici hizmeti vermekteyiz. İster aracınız ile kaza geçirin, isterseniz de başka bir nedenden dolayı yolda kalmış olun, firmamıza kolay şekilde ulaşabilir ve yol yardım hizmeti alabilirsiniz.

Profesyonel çalışma arkadaşlarımız, işlerinde ehil olan kişilerdir ve sizlere en kaliteli oto çekici hizmetini vermektedirler. İzmir’in Bağarası ilçesinde yol yardım ve çekici hizmeti sunan firmamız, uygun fiyat politikasını ise kendisine misyon edinmiş olan firmadır. Firmamız oto çekici hizmetlerini, kaliteden ödün vermeden ve her zaman uygun fiyatlar ile yolda kalmış araç sahiplerine sunuyor. Siz de firmamızdan gönül rahatlığı ile oto çekici hizmeti alabilirsiniz.

Bağarası Oto Çekici

Bağarası oto çekici firmamız, başta olumsuz hava koşulları nedeni ile yolda kalmış olan araç sahiplerine hizmet vermektedir. Hava koşulları dışında zincirleme kaza dolayısı ile bozulmuş ve arızalanmış olan araçlarınızı da, bulunduğunuz yerden kısa süre içerisinde kurtarıyoruz. En geç bir saat içerisinde bulunduğunuz yere gelerek sizlere, yol yardım hizmeti vererek aracınızın başına daha kötü şeylerin gelmesini önlüyoruz. Bulunduğunuz yerden ise aracınızı alıp, istediğiniz daha güvenli bir yere götürüyoruz.

Bağarası oto çekici firmamıza şu iletişim adresleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

l Müşteri temsilcimize 7/24 whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz.

l Direkt olarak kurumsal hizmet veren şirket telefonlarımızı arayarak bizlere ulaşabilirsiniz.

l Eğer isterseniz bizlere elektronik posta adresimiz ve telegram üzerinden de ulaşabilir ve yol yardım hizmeti alabilirsiniz.

Dinamik ve işinde özverili olan çalışma arkadaşlarımız, bulunduğunuz yere kısa süre içerisinde ulaşarak, sizlere oto çekici ve yol yardım hizmeti sunmaktadır.

Bağarası Oto Kurtarma

Aracınız ile ister şehir merkezinde, isterseniz de köy ve patika yollarda yolda kalın, artık oto çekici ve kurtarma firması aramanıza gerek kalmayacak. Çünkü Bağarası oto kurtarma ekibimiz ile bulunduğunuz her yere gelerek, sizlere kısa süre içerisinde hizmet sunuyoruz.

Firmamızın sahip olduğu oto vinç, çekici ve kurtarma ekipmanları, sizlerin bulunduğunuz yerden aracınız ile daha güvenli bir yere gitmesini sağlamaktadır. Oto kurtarma hizmetini uygun fiyat politikası ve ödeme koşulları ile almak isterseniz, ilgili telefonlar üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.